marți, 8 mai 2012

Paste pe Valea Cernei - 13-16.04.2012

Anul acesta decidem sa petrecem pastele pe V. Cernei la Motel Dumbrava. Desi in prima faza eram multi participanti din Timisoara, proportiile se schimba si majoritatea vin din Bucuresti.
Eu plec cu Mada si Bogdan din Timisoara; cam in acelasi timp pleaca si Dan cu Ramo. Ajunsi la Dumbrava ne intalnim cu Tudor si Elena. Prima seara este de socializare; oricum cand am ajuns pornise deja si ploaia. Noaptea tarziu ajung si Jasmina, Cata si fetele.

Sambata nu ne facem planuri prea mari din cauza ploii care nu vrea sa se mai opreasca. Unii isi fac totusi curaj si merg pe teren. In aceeasi zi ajunge si Luci; Vadim cu Vera si catelusa Ana; iar mai tarziu Calin cu prietena. Ne asezam noi inca de la pranz la terasa si pana noaptea dupa 1 nu ne mai ridicam de acolo: mancare; bautura si socializare.

Duminica se mai lumineaza putin cerul si ne mobilizam la o plimbare, vrem sa vedem cum sunt apele pe canioane: Bobotul are apa, Ramnuta un debit frumos, iar de pe versanti peste tot se scurge apa formand cascade. Mergem apoi pana la Cheile Corcoaiei, aflate chiar la iesirea din Cerna Sat. Ne intoarcem la pensiune si continuam seara de socializare.











Luni merg impreuna cu Tudor si Elena pe canionul Drastanic, frumos sa il vezi si cu apa.
Ne intoarceam si plecam spre case; fiecare in directia din care a venit...

A fost o sarbatoare linistita, din pacate cu putina iesire in teren.

Ioana

Niciun comentariu: