duminică, 22 mai 2011

Cu lastingii la Rosia - 13-15.05.2011

Imi era dor de Rosia, de linistea pe care ti-o ofera casa de la tara...
Am fost si cu colegii acum cativa ani la Rosia, le-a placut mult, asa ca am decis sa organizez o iesire la Rosia unde sa invit atat colegii de la Lasting, cat si gasca mea de prieteni. Ne-am strans astfel vreo 25 persoane, dar sa nu uitam si de cei 3 pitici.

Plecam inca de vineri din Timisoara si inainte de lasarea intunericului ajungem la Traditional Casa din Catunul Runcuri, comuna Rosia, jud. Bihor. Ne luam camerele in primire, luam masa si ne instalam pe veranda unde in compania unui pahar de vin/bere stam la povesti. Incet incet ajung si ultimii intarziati. Vine si gazda noastra, Viorel. Ne intindem la povesti pana pe la ora 3 noaptea.
Foto: Gabi D.

Foto: Gabi D.
Sambata iesim incet incet de prin casa, savuram cafeaua si luam micul dejun. Vin si Ani, Luci si Alex, toti se ingesuie in jurul lor sa-i vada. O parte din gasca inca nu il vazuse pe Alex. Impartim cadouri. E si ziua Marei, face 2 anisori. La multi ani, Mara Elena!

Nu avem un program pentru acest week-end, asa ca fiecare face ce vrea. Unii merg la rafting pe Crisul Repede, altii merg la o plimbare prin Cheile Cutilor, unii joaca badminton, iar atii doar stau sau se joaca cu copiii. Eu sunt nevoita sa stau din cauza piciorului care nu ma lasa prea mult sa ma agit. Dupa amiaza pregatim si gratarele, miciurile. Rica, Tomita, Paul si Dan sunt maiestrii bucatari si grataristi. Tavi pregateste ulterior si un peste delicios, bineinteles insotit de un vin alb.

Ne asezam apoi in jurul focului, Luci ia chitara si incercam sa cantam cate ceva...ce a iesit doar cunoscatorii pot sa ne spuna. In orice caz lumea s-a simtit bine...



Foto: Gabi D.

Foto: Gabi D.


Foto: Gabi D.


Foto: Gabi D.


Foto: Gabi D.



Foto: Gabi D.



Foto: Gabi D.


Foto: Gabi D.

Foto: Gabi D.

Foto: Gabi D.

Foto: Gabi D.

Foto: Gabi D.




Foto: Gabi D.




Duminica acelasi program, cafea, mancare, relax....Cei care voiam sa plece mai devreme si-au pregatit bagajele, insa ceilalti au lenevit la greu. Pe la ora 2 ultimii ramasi am facut curatenie, iar pe la 3 am pornit inspre Stei cu gasca si am trecut pe la ai mei intr-o scurta vizita.

Foto: Gabi D.

Foto: Gabi D.




A fost un week-end frumos, cu vreme buna. Cele 2 grupuri ale mele ( colegi si prieteni) s-au intersectat cu suces, deci obiectivul a fost indeplinit!

Multumesc gazdei si participantilor!
Ioana

Niciun comentariu: