luni, 4 aprilie 2011

Plimbareli pe la Garana - 26-27.03.2011

N-am mai iesit demult la munte, asa ca ne-am hotarat sa facem o iesire scurta la Garana. Cu aceasta ocazie am hotarat sa-l sarbatorim si pe Loti.
Plecam astfel de sambata care cum, unii la amiaza, iar altii seara ( eu, Alice, Luci si Ione ). Ceilalti sunt ajunsi deja. Ne cazam la pensiunea " La rascruce " , unii in camere, iar altii la cort...adica eu, Bogdan si Alice. Chiar imi era dor de dormit la cort. Seara ne-am petrecut-o la restaurantul pensiunii, iar apoi intr-una din camere. Voie buna, cantari, povestiri etc.

Duminica trezirea fiecare dupa putinta, apoi cafeaua, micul dejun si ne hotaram sa facem si o plimbarica daca tot am ajuns pana acolo. Alegem azimut un deal din zona, la o cruce. O luam la pas, plimbarica fara nici un stres, vremea tine cu noi, desi de asteptam sa inceapa ploaia, se pare ca ne-a ocolit. Ne intoarcem la pensiune pe la ora 5 de unde pornim inspre lacul "3 Ape". Luam pe ponton masa de pranz, ne bucuram de aerul de munte si peisajul frumos. Lacul e inca inghetat, deci va dati seama ca inca e frigutz la munte.

Mai multe nu sunt de spus, poate pozele vorbesc mai bine...




















La multi ani, Loti !

Ioana

Niciun comentariu: