joi, 23 iulie 2009

Scurta iesire la Nadrag - M-tii Poiana Rusca - 5.07.2009

A venit vremea sa mai scriu si eu cate ceva pe blog, multi prieteni au sesizat ca nu au mai aparut noi postari, probabil nici nu au mai fost iesiri la munte. Adevarul ca nici nu am iesit prea mult in ultima vreme, dar a venit vremea...

Asadar, intr-o duminica de iulie am stabilit sa iesim putin, asa ca pasunistii, cu pungile de Billa in mana si carand mancare. Auzisem noi de casele lui Emilian Cristea de la Nadrag construite in copaci de catre un localnic, iubitor de munte, Nelu Balas.

Ne-am pornit de dimineata cu 2 masini: eu, Miha, Tibi, Mara ( prima iesire a bebitzei noastre la munte ) Alice, Tibisor si Laura. Ajunsi la Nadrag ne-am orientat dupa indicatoare si am dat de ceva case in copaci....insa din pacate erau in paragina. Se pare ca s-a furat mai tot ce era in ele, se spune ca pe vremuri acestea puteau fi locuite, aveai in ele mai tot ce trebuia pentru o casa de locuit.

Asa ca dezamagiti ca n-am avut ocazia sa vedem aceasta tabara, am cautat pe o vale un locusor unde sa stam, sa mancam, sa povestim...ca intr-o zi de duminica.

Cam asa ne-am petrecut ziua si mai multe nu voi povesti pentru ca a facut-o Miha intr-un mod foarte frumos la ea pe blog. De asemenea a pus si nenumarate poze...
Acesta e linkul: http://denoi3.blogspot.com/2009/07/prima-plimbareala-cu-mara-la-munte.html

Numai bine!
Ioana

Niciun comentariu: