duminică, 14 decembrie 2008

Sarbatoriti la Jupanesti - 12-14.12.2008


Am ajuns si eu...dupa multe incercari la Jupanesti ( undeva in Pod. Mehedinti ) cu ocazia sarbatoririi zilei de nastere a doi speologi: Tudor Marin si Sandu Popa.

Plecarea din Tm a fost bineinteles vineri seara....de abia pe la 8, insa spre surprinderea noastra drumul a fost mai scurt decat ne asteptam, semafoarele acelea multe pe drumul Caransebes - Herculane nu mai sunt si drumul mai bun. Asa ca pe la ora 11 juma am ajuns la locatie ( eu, Ani, George, Georgiana ). Sarbatoritii si nu numai ne asteptau....veselia era la ea acasa. Lumea se distra, dansa, socializa. Sosu de la Speoalpin MH a fost una dintre gazde si ne-a facut sa ne integram cat mai repede in gasca. Asa ca am tot sarbatorit pana pe la 4 dimineatza cu vin, muzica si dans.



Sambata desi ne asteptam noi sa facem si ceva speologie .... nu a fost asa, vremea a fost destul de rea, a plouat de cu o seara inainte si probabil apa cam mare prin pesterile din zona. Asa ca am zis sa facem ceva offroad si sa ajungem la ceva aven, undeva aproape de cresta Mehedintilor.

Am pornit cu 3 masini care eram mai bine echipate si am umblat hai hui cateva ore prin zona. Sus cand ne apropiam de creasta am dat de zapada, foarte fain peisaj, pacat ca era cam multa ceata.






Ne-am intors la casa noastra si am inceput cheful....mai devreme decat ne asteptam: artificii, sampanie, bautura, gratare, cantece la chitara, muzica si dans. De data asta am trecut pe bere....am baut una si pentru tine ( stii tu cine ;) ) Dar daca a inceput devreme, tot devreme am mers si la culcare...plus ca s-a adunat si oboseala de cu o seara inainte. Frumos a fost faptul ca ploaia si lapovita incet incet s-a transformat in zapada...din nou am avut parte de iarna.
Mai jos doar o parte din cei care au fost acolo...cred ca Tudor i-a prins in poza ;)










Duminica ca de obicei zi de intoarcere: facut bagaje, pupaturi, ramas bun...
Am hotarat ca la intoarcere sa mergem pe un alt traseu, prin Severin, drumul pana acolo fiind mai bun mai ales in conditiile de iarna si zapada. A fost asa frumos traseul, multa zapada in padure...unii au si avut mai mult contact cu zapada ;)










Apoi ca sa nu ne despartim asa dintr-o data am mai oprit in Severin la o cafea impreuna cu Tudor, Elena, Liana, Vadim, Vera si Danut.


Cam in asta a constat expeditia noastra la Jupanesti. In concluzie totul se rezuma la: vin, dans, muzica, bancuri, chitara, offroad, bere, artificii, gratare, dans, sforaituri ;)))


Multumesc pentru invitatie si "La multi ani! " pentru Tudor si Sandu.


Ioana


PS: pozele au fost facute de mine, Tudor, Elena si Georgiana...nu mai stiu care de catre cine ;)

Un comentariu:

Rodica spunea...

Zapadaaaaa............